Μαζί με τους κορυφαίους Managers

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία managers  στον κόσμο , εκπροσωπώντας  το στην Ελλάδα. Πρόκειται για την SME  με έδρα το Λονδίνο και με συνεργασία με όλες τις ομάδες της Premier  και Football league.

H συμφωνία συνεργασίας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη ενός εκ των Managers,  τον Ryan Badu,  στην Ελλάδα τον Μάϊο του 2018.

H SΜE είναι εταιρεία πρακτόρευσης ποδοσφαιριστών με επίσημης άδεια της FIFA / FA και με καλά εδραιωμένες σχέσεις σε ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Κύριος σκοπός της MSE  είναι όχι μόνο η προώθηση και εδραίωση ποδοσφαιριστών – πελατών της σε ομάδες του πλανήτη αλλά  κυρίως η ανεύρεση   συλλόγων για την  τοποθέτηση ταλέντων με προστιθέμενη αξία έτσι ώστε από την επόμενη μεταγραφή τους να ωφελείται  και η ομάδα στην οποία αγωνίζονται.

Για εμάς η εξεύρεση της σωστής προσαρμογής είναι εξίσου σημαντική τόσο για τον παίκτη όσο και για τον σύλλογο.

Χορηγίες, συμφωνίες merchandising , εμφανίσεις και δικαιώματα εικόνας ,αποτελούν μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μάρκας (brand) που εφαρμόζει η SME ,για τους πελάτες της ποδοσφαιριστές .Στόχος είναι πάντα η ενίσχυση του προφιλ  βεβαιώνοντας  ότι παρέχεται πάντα η καλύτερη δυνατή καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας  του ποδοσφαιριστή.

Our company collaborates with one of the largest office managers in the world, representing it in Greece. This is the London-based SME and in co-operation with most of the world  League football clubs.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s