ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Football Festival (30/3– 2/4/2018 ).Youth talent CUP(2-05 /4/2018 ).SPORTteam SUPER CUP (11-13 /4/2018

Η Stargate Football Event Management  συνεργάζεται με την εταιρία SPORTteam η οποία είναι εξειδικευμένη στο χώρο του ποδοσφαίρου   και δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων σε συνεργαζόμενες  με αυτήν επιχειρήσεις – αθλητικά κέντρα ποδοσφαίρου και ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ στο ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ θα γίνει φέτος για 15η συνεχόμενη χρονιά. Η ετήσια γιορτή του ποδοσφαίρου , έχει γίνει θεσμός με τη στήριξη και τη συμμετοχή εκατοντάδων ομάδων, που κάθε χρόνο μας τιμούν με τη παρουσία τους.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία όλων των συνεργατών μας, σε αντίστοιχες προσπάθειες  εγγυώνται την επιτυχία των διοργανώσεων που αντικειμενικό και τελικό σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν τους μικρούς αθλητές που θα συμμετέχουν και όλους όσους εμπλέκονται    σε αυτή.

Μετά την ολοκλήρωση της περσινής διοργάνωσης, που πετύχαμε το απόλυτο  των συμμετοχών σε τρεις χρονικές περιόδους ,η φετινή προετοιμασία έχει ήδη αρχίσει ,    αφού τα αιτήματα ομάδων για συμμετοχή είναι πραγματικά περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά.

Ομάδες που κάθε χρόνο συμμετέχουν στη διοργάνωση και πολλές νέες ομάδες από όλη την ΕΛΛΑΔΑ ,που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ,θα συνθέσουν τη φετινή ΓΙΟΡΤΗ του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s